Terapistlerimiz


Feriha Nimet Çizmeci çocuklarda bireysel oyun terapisi, yetişkinlerde çocuk merkezli aile terapisi uygulamakta şema terapi, EMDR ve Bilişsel Davranışçı yöntemleri kullanmaktadır.

Alanla ilgili çeşitli eğitim , sempozyum ve kongrelere katılmıştır. Yetişkin, ergen, çocuk ve çiftlerle çalışmaktadır. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Psikodinamik terapi kullandığı psikoterapi yöntemleri arasındadır.

Eda Ertürk, çocuklarda bireysel oyun terapisi, kum terapisi yetişkinlerde çözüm odaklı terapisi, bilişsel davranışçı terapi, sanat terapisi ve travma odaklı bireysel terapi alanında çalışmaktadır.


Uludağ Üniversitesi psikoloji bölümünden 2010 yılında mezun olmuştur Arel Üniversitesi aile danışmanlığı ve Çift sağlığı Enstütüsü nde cinsel terapi eğitimleri almıştır . 14 yıldır aile danışmanlığı, cinsel terapi ve yetişkin bireysel danışmanlık vermektedir.

Sakarya Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 2017 yılında mezun olmuştur. Lisans eğitimi boyunca okullarda, rehberlik araştırma merkezlerinden stajlarını yapmış, çeşitli sempozyum ve kongrelerde görevler almıştır. 8 senedir okullarda Psikolojik Danışman olarak görev almaktadır. Çocuk ve Ergenlerde Psikoterapi eğitimi almıştır. CAS testi, PASS Bilişsel Müdehale Programı, Attentioner Dikkat Eğitimi uygulayıcısıdır. Bu uygulamalarla çocuk ve ergenlerde bilişsel performansı ayrıntılı olarak değerlendirmekte ve çocuğun gerçek performansını ortaya koyabilmesi için desteklenecek alt alanlarla çalışmaktadır.
× WhatsApp